Коледният базар в „Старинно Карлово” ще продължи до 10 януари

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Коледен базар на творческите занаяти ще бъде открит този понеделник в туристически комплекс „Старинно Карлово”, където ще продължи да създава празнично настроение на жителите и гостите на града до 10 януари.

Община Карлово пък е подготвила и богата празнична програма за предстоящите коледни и новогодишни празници, а светлините на голямата елха на площад „20-и юли” ще бъдат запалени на 4 декември (понеделник) в 17 часа. На 15 декември от 16 часа на площад „20-и юли“ ще се проведе детски празник, на който ще бъде посрещнат Дядо Коледа. Коледна изложба пък ще се открие на 18 декември в Народно читалище „Васил Левски“, където на 19 декември от 18 часа ще е коледният концерт на Военния духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Празничната програма на Община Карлово продължава на 20 декември от 18 часа в читалище „Васил Левски“ с концерт „Коледа – празник на надеждата“ с участието на местни колективи за любителско творчество и изпълнители от НУМТИ „Добрин Петков“ в Пловдив. На 21 декември в Общинската библиотека „Д-р Иван Богоров“ в Карлово тържествено ще се постави финал на конкурса „Моето писмо до Дядо Коледа“, а същия ден от 18 часа в читалище „Васил Левски“ ще се състои коледен концерт на музикална школа „Карловойс“ при Военен клуб – Карлово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони