"Колекция на пивоварите" - най-новото предложение на Шуменско специално за сезон 2018

Чешки и белгийски стил бира допълват портфолиото на бранда

В отговор на нарастващата тенденция към търсенето на по-специални бири, Шуменско предлага на потребителите серия от световни класически бирени стилове с отличителен характер, наречена "Колекция на пивоварите". Разработването й е дело на българския екип от майстори-пивовари на Карлсберг България - Методи Стоянов и Мария Стоева. Името и подписът им стоят върху етикета на всяка бутилка от колекцията.

Шуменско - чешки стил(5,4% Vol) е бира, вдъхновена от чешките пивоварни традиции с кехлибарен цвят, добре балансирана плътност и приятен хмелов вкус. Отличителният характер на пивото се дължи на комбинацията от богат малцов аромат, преплетен с букет от традиционните за чешките бири сортове хмелове(сааз и херсбрюкер). За приятния вкус и пивкост на Шуменско в чешки стил допринася умерено изразената му горчивина.

Шуменско - белгийски стил (5,6% Vol) е освежаващо, пивко и много ароматно пиво с характерния вкус на традиционните белгийски бири. Богатият аромат на портокалови кори и кориандър е негова отличителна черта, а вкусът е леко сладникав. Цветът е светло сламено-златист и образува плътна бяла пяна.

"Шуменско е марката в нашето портфолио, която има дългогодишни традиции в пивоварството и със своята иновация "Колекция на Пивоварите" отговаря на търсенето на по-специални бири от динамичните и млади потребители, които водят активен начин на живот и са склонни да опитват нови и разнообразни вкусове", споделя Теодор Несторов, маркетинг директор на Карлсберг България.

Новите попълнения в семейството на Шуменско се предлагат в бутилка от 330 мл. за многократна употреба и са на препоръчителна цена от 90 ст. на рафт.

Концепцията на новите европейски стилове в портфолиото на Шуменско тепърва ще се развива, за да изненада феновете на специални бири.

"Колекция на пивоварите" от Шуменско е подкрепена с нова комуникационна кампания, разработена от творческата агенция на марката, Ноубъл Графикс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони