Коли и премии за борци и треньори

Световната шампионка Тайбе Юсеин, сребърните медалисти Биляна Дудова и Кирил Милов, както и бронзовият Айк Мнацаканян подкараха нови автомобили с марката „Хавал H2“ на произодителя „Грейт Уол“. Наградите на призьорите от мондиала по борба в Будапеща през октомври са от компанията „Литекс“ и с личната подкрепа на бизнесмена Гриша Ганчев. А ключовете медалистите получиха от президента на федерацията Христо Маринов.

„Много ми харесва наградата и се чувствам много удобно зад волана", изрази първите си впечатления шампионката Тайбе Юсеин, която си избра сив автомобил с черен кожен салон.

„Джиповете са интелигентни - 4 по 4 и с бензинов двигател, изключително удобни и комфортни за пътуване“, заяви Тодор Стойков, търговски директор на Българската автомобилна индустрия, дистрибутор на "Хавал" и "Грейт Уол".

„Сребърната“ Биляна Дудова пък предпочете черен джип и също бе щастлива от подаръка. „Тази награда допълнително ме мотивира - обяви тя. - Ще продължавам да давам най-доброто от себе си, защото виждам че рано или късно усилията и труда се възнаграждават. Благодаря на Гриша Ганчев, и на „Литекс“ за жеста.“

Треньорските щабове на отборите в класическия стил и при мъжете, водени от Армен Назарян и Петър Касабов пък получиха премии.

Снимка ПЛАМЕН СТОИМЕНОВ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт