Арестуваха дъщерята на Цар Киро с 2 кг хероин

Община Велико Търново превърна с 820 000 лева изоставена сграда в комплекс за социални услуги Кризисният център ще приютява жертви на домашно насилие

Показват „Златното евангелие“ от Омуртаг в музей „Етър“ в Габрово Светинята ще бъде представена на Националния празник - 3 март

Общо 52 души са ранени при атаката в Хесен, 18 са деца

Заловиха грабител, нападнал жена

Деми Ловато се показа без грим (СНИМКА)

Директорката на Басейнова дирекция-Пловдив е обвинена за безстопанственост

Двама сърби са заразени с коронавирус

Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Комисията за защита на личните данни ще плати 100 000 лв. за да си направи паркинг

100 000 лв., без ДДС, възнамерява да плати Комисията за защита на личните данни за направа на паркинг. Това става ясно от обявената “процедура за събиране на оферти с обява”, предаде БГНЕС.

Местоположението на ремонтно-строителните дейности е района около сградата на КЗЛД на бул. “Проф. Цветан Лазаров” 2, под изграждащия се “София Тех Парк”. “Участникът, избран за Изпълнител следва да извърши разкъртване на асфалтови настилки, разваляне на бетонни бордюри, извозване на строителните отпадъци, асфалтиране и полагане на маркировка”, пише в документацията, която е публикувана на сайта на КЗЛД.

За срок от 30 дни, строителят, който бъде избран ще трябва да осигури общо 72 паркоместа. Право на участие ще имат фирми, които в изминалите пет години са имали поне една изпълнена сходна поръчка, разполагат с минимум 10 работника и имат валидни сертификати ISO 9001: и ISO 14001:. Сред другите изисквания е наличието и на един багер колесен с обем на кофата до 1 куб. метър.

Оферти се събират до 22 август, а изборът на изпълнител ще е на база – цена и качествени показатели, като най-голяма тежест – 60% се пада на “организация на изпълнение на поръчката”, едва 30% е тежестта на “предложената цена” и 10% “срок на изпълнение”. Направата на паркинг ще се финансира от бюджета на КЗЛД.

Пазителите на личните данни тази година са провели три процедури за възлагане на “външни” услуги. Месечно за охрана на сградата на КЗЛД се плащат 3110 лв. За самолетни билети КЗЛД има годишен бюджет от 70 000 лв.

“В Комисията за защита на личните данни се предвижда да се изгради и нова информационна система, което налага да се извърши одит на досега действащите системи и да се направи “бизнес анализ за внедряване” на нова система”, става ясно от третата процедура за възлагане на “външна” услуга от КЗЛД.

Под формата на “пазарно консултация”, ръководството на КЗЛД е сключило договор на стойност близо 35 000 лв., с ДДС. В срок от 45 дни, което прави по 777,77 лв. на ден, изпълнителят трябва да извърши “одит на информационните системи на КЗЛД и бизнес анализ за внедряване на информационна система в мрежата й”. Изпълнението на договора трябва да приключи през втората половина на месец август.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.