Конгресът на БСП ще постави началото на промените в партията

На 4 и 5 февруари (събота и неделя) ще се проведе заседание на 49-ия Конгрес на БСП в НДК. 783 делегати на Конгреса между 21 и 84 години ще гласуват за промените в партията и явяването й на предстоящите предсрочни парламентарни избори, съобщиха от „Позитано“ 20.

На първо място социалистите ще дискутират и одобрят предизборна платформа за участие на БСП в предстоящите избори. Политиките в отделните сектори бяха обсъдени по време на общинските конференции на партията в цялата страна, както и на обществени дискусии. Ще бъде взето решение за коалиционна политика на БСП и формата за участие в изборите.

Очаква Конгресът да обсъди и приеме нов Устав на БСП, с който да се осъществят нужните промени в партията, така че тя да може да отговори на очакванията на хората.

Над 2000 гости ще присъстват на събитието, сред които – представители на синдикати, работодателски организации, широк кръг от граждански организации, както и представители на други политически партии.

Началото на заседанието ще бъде на 04.02.2017 от 11:00 часа.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.