Конкурс за най-добра снимка на тема „Велосипедът – 200 години история, традиция и съвремие” обявиха в Пловдив

Виртуален конкурс за най-добра снимка на тема „Велосипедът – 200 години история, традиция и съвремие“ бе обявен днес в Пловдив. Той се провежда под егидата на кмета на район „Западен“ Димитър Колев и е част от годишната кампания за устойчива градска мобилност „Европейска седмица на мобилността 2017”.

В конкурса могат да участват всички желаещи, като единственото ограничение е да не са служители на общината и техни близки родственици. Всеки участник може да се представи само с една тематична снимка, която трябва да е авторска и да не е публикувана никъде досега. Снимки, които са копирани от интернет или други източници, ще бъдат отхвърлени като нередовни и не могат да участват в конкурса. Изискванията са файлът да е с резолюция минимум 3 мегапиксела и да бъдат изпратени най-късно до 18 септември.

Специална комисия ще разгледа всички снимки и ще определи трите най-добри. Победителят ще получи голямата награда - велосипед, осигурен от официалния партньор на конкурса фирма "Макс Европа”. Неговите подгласници също ще спечелят награди, свързани с различни видове спорт. Печелившите ще бъдат наградени в Актовата зала на „Западен“ на 21 септември от районния кмет Димитър Колев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони