Конкурс за най-естетично пространство около блоковете обявиха в Търговище

Конкурс за най-красиви и благоустроени пространства около блоковете обяви за поредната година Община Търговище. В надпреварата могат да участват всички, които се запишат в местната администрация до 18 април. Оценяването ще бъде на следващия ден.

Сред критериите за класиране са разнообразието на използваните растителни видове, наличието на парково оборудване като кошчета, пейки, беседки, настилки, пътеки и други. Точки ще носи използването на отпадъчни материали за аранжиране на пространството.

От администрацията обявиха, че трябва да има решение на общото събрание на етажната собственост за участие и да се представи списък на ангажираните в дейностите, за да бъдат привлечени колкото се може повече участници от сградите.

Наградите са символични, от 200 до 100 лв., за класираните на първите три места. Средствата трябва да се използват отново за естетизиране на пространствата около жилищните сгради.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.