Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Консорциум “Капш трафик солюшънс” с най-ниска цена за тол системата

Консорциум “Капш трафик солюшънс” предлага 149,997 млн. лв. без ДДС за изпълнението на обществената поръчка за изграждане на тол системата. Това стана ясно, след като в Агенция „пътна инфраструктура бяха отворени ценовите оферти.

Офертата на консорциум “Тол България” е за 193,500 млн. лв. без ДДС. Общо шестима кандидати – две отделни фирми и четири консорциума – се явиха на търга за тол системата с планирана стойност от 200 милиона лева (без ДДС).

Тръжната комисия е оценила техническите оферти и на тази база е предложила отстраняването на четири кандидата – обединение “БГ ПЪТ”, “Толлнет” Чехия, “Сиела Норма” и обединение “Телетол”.

Техническата оферта на КАПШ ТРАФИК СОЛЮШЪНС е получила по 10 точки за показателя “функционалност и експлоатационни качества на системата”, за “реализация на хардуерна система”, за плана за изпълнение и управление на риска и за качеството при изпълнение на поръчката. Общата техническа оценка на компанията е 100 точки.

Консорциумът “ТОЛ БЪЛГАРИЯ” е получил по 5 точки за “функционалност и експлоатационни качества на системата”, за “реализация на хардуерна система” и за “план за изпълнение и управление на риска”. Оценка за качество при изпълнение на поръчката на консорциума е 10 т.а а техническата оценка – 66.67 т.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Защо магистрали, изградени с пари на данъкоплатеца ще генерира печалба на частна фирма!!!? Не вярвам в това, че такси ще се събират само от тириве. И сега може да се прави това с системата на винетките.Мирише на схемата с ненужните посредници както при топлинните счетоводители. Прибират се едни пари от вече изградена инфраструктура без да даваме продукт.

  2. OOOO, да! Сега забелязах, че леките коли ще плащат на база прекарано време на магистралата, според недоразумението Московски. Честито! Ще се надбягваме по пътищата.И кой ще определя цената. Защо да просто като може да е сложно, а в мътилката някои да печелят от нищото

Отговорете