Вижте как е мотивирана кандидатурата на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ (ДОКУМЕНТИ)

Шуменска забавачка организира кръводарителна акция

Родителите на Джак Блек създали телескопа „Хъбъл”

Ясна е причината за хранителното натравяне на децата в Ямболско

Вижте какво реши Министерски съвет днес, 20 ноември 2019 г.

Шефът на „ВиК“-Перник: Водата на язовир „Долна Диканя“ не може да се използва, заразена е със салмонела 

САЩ похвалиха България за модернизирането на армията

Зоран Заев: Френското вето за ЕС ме унищожи лично

Премиерът: Половин милиард лева повече са дадени за пенсионерите по време на нашето управление

Сърфистка засне спускането си по огромна вълна (ВИДЕО)

Даниела Дариткова: Кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ е консенсусна

Арестуваха мъж за кражба на багер за половин милиона лева в София

Парис Хилтън отрече да си е правила пластични операции

Хванаха четирима нелегални сирийци в автобус в Хасково

Карадайъ: Изборът на Валери Симеонов за нов зам.-председател на НС е обида към парламентаризма

Константин Попов: Хората имат нужда от Българската армия

Константин Попов

В навечерието на новата 2017 г. началникът на отбраната генерал Константин Попов отправи поздравление към личния състав на Въоръжените сили на Република България. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.

„От името на военното ръководство на Министерството на отбраната и лично от мое име бих искал Ви благодаря за положените усилия и усърдие в успешното изпълнение на поставените високоотговорни задачи през изминаващата 2016 година. Изразявам своята признателност за проявения висок професионализъм и Вашия принос към утвърждаване авторитета на Въоръжените сили на Република България.

Благодаря на Вас – хората с униформи, за Вашата себеотдаденост, за адекватната и своевременна реакция в подкрепа на обществото, за постигането на усещане за сигурност и защита. Хората имат нужда от Българската армия – силна, способна и единна, точно те ни дават увереността, че трябва да вървим напред. Благодаря на военнослужещите, които от пролетта на тази година се включват в огромната задача за охрана на нашата граница. На тези, които през 2016 година бяха активна част от спасителни операции на територията на цялата страна. Защото именно Вие доказвате, че когато обществото има нужда от нас – ние винаги сме в негова помощ и услуга.

Благодаря на военнослужещите в Афганистан, Босна и Херцеговина, Косово и Мали, които на хиляди километри от дома и в рискова среда показват, че българският воин може да служи гордо на Родината и да бъде част от международната общност, която се грижи за мира.

От началото на тази година множество задачи бяха реализирани в изпълнение на поставените основни приоритети – грижа за хората, модернизация и интеграция. Най-значимият факт е, че успяхме да обърнем тенденцията и да й зададем нова посока – към успех и градеж.

За да се осъществят цялостно начертаните цели, за да бъде изградена нова българска армия, за да бъде ползотворна и следващата година – България разчита на Вашия професионализъм, висок дух и родолюбие!

Нека Новата 2017 година бъде светла, мирна и успешна, да носи оптимизъм и вяра!“

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Хората изобщо нямат нужда от носещата само разходи българска армия, засега за нищо не ни служи, а и не виждам как ще се справи със каквато и да е опасност. Тя няма кауза защо да се сражава или какво да брани-да брани „Лукойл“ в Бургас например от руска инвазия-нали той е руски, да защитава териториите в Делиормана и Кърджали -ами там отдавна се говори на турски и живеят турци,предприятията и фирмите са турски. Така че стига смешен плач за бюджет на армията.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.