Конте запя песента на Моуриньо

Антонио Конте, мениджърът на „Челси“, запя песента на колегата си Жозе Моуриньо от „Манчестър Юнайтед“. През миналата година Специалния не спря да напада футболната федерация в Англия. Причината е отказът на централата да променя програмата на тимовете, които играят и в Европа. Сега недоволството си изрази и Конте.

"Ние направо сме си наказани, защото имаме един ден да се възстановим за сблъсъка с "Манчестър Сити" в шампионата - каза мениджърът на „Челси“ след победата с 2:1 над „Атлетико“ (Мадрид). - Не забравяйте, че „гражданите“ играха ден по-рано и то у дома. Ние гостувахме в Испания в сряда, а в четвъртък сутринта сме си в къщи. Остава ни петък, защото в събота играем със „Сити“. Да имаш само един ден, за да се подготвиш за такъв тип мач, е недостатъчно.“

През месец май „червените дяволи“ играха 7 мача в рамките на 21 дни. От тях 2 полуфинала в Лига Европа срещу „Селта“, финал в турнира с „Аякс“ и 4 двубоя във Висшата лига - с „Арсенал“, „Тотнъм“, „Кристъл Палас“ и „Саутхямптън“. Тогава Моу реши „Юнайтед“ да отпише мачовете на Острова за сметка на втория по сила турнир в Европа и в крайна сметка го спечели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят