Пожар до двореца „Кричим“, тръгнал от Езерото на Пенчо Кубадински

Спипаха над 150 000 хиляди къса цигари за месец в районите на Дунав мост – Русе и Видин

Майка и син са летовниците, които кацнаха с парашут на дърво край „Каваците“ Викали за помощ, полицай от Пловдив ги спасил

Сидеров преподава подводен риболов на Волен-младши в Сопозопол

Иззеха 400 литра ракия без документи от два частни имота

Модерно е кожата да сияе като ореол През лятото се търси повече натурална козметика

Филипе Коутиньо – маг за 657 000 евро на мач

Влак блъсна и уби мигрант в Гърция

Гала се качи на въртележка в Белгия

Лъжа за дивите кози в Пирин пусна WWF-България

Спецпрокуратурата предаде на съд Николай, Евгения и Мария Баневи

20 пожарникари гасят горски пожар край двореца в Кричим

Двама туристи се приземиха на дърво при инцидент с парашут на „Каваците“ Въжето от моторницата, която го е теглила, се е скъсало

Лукаку нападна „Манчестър Юнайтед“

Преместиха сливенския арест в ремонтирана сграда в двора на женския затвор

Концесията на летище София с още две жалби

Проверяват документацията

И останалите двама кандидат-концесионера на летище София са обжалвали избора на консорциума “Соф Кънект” за частен оператор на столичното летище пред Комисия за защита на конкуренцията (КЗК).

“Фрапорт България” и консорциумът “ССБ София Еърпорт” са подали жалби срещу избрания концесионер. Припомняме, че недоволни от избора бяха и френско-турският консорциум между “Еърпортс Де Пари” и “ТАВ Хавалиманларъ Холдинг” (ЕДП/ТАВ) и британско-китайският консорциум между “Манчестър Еърпорт Груп” (МАГ) и “Бейджин Кънстракшън”.

Оказва се, че всички, участвали в конкурса за летището, които не са избрани, са подали жалба в КЗК. Предстои образуването на производство от страна на КЗК и разглеждане на документацията. Френско-германският консорциум “Соф Кънект” между парижкия инвестиционен фонд “Меридиам” и оператора на летището в Мюнхен – “Флугхафен Мюнхен”, спечели надпреварата като предложи годишно възнаграждение от 24,54 млн. евро и 608 млн. евро инвестиции.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.