Турски полицай стреля по колега, а след това в себе си, след спор

Росен Желязков: Досега в Европейския парламент не е имало прецедент, какъвто има с пакет „Мобилност“ 1 Според министърът се спекулира по темата

Масови арести след атаки срещу роми в Париж

Красимир Каракачанов: Не мисля, че скандалът с апартаментите ще разклати властта

Главният прокурор на Турция и заместничката му в музей „Етъра” опитаха как се тъче

Нова водна стена, пейки и осветление на площад „Гарибалди“ Предстоят довършителни дейности по озеленяването

Възпоменание пред Паметника на Одринската епопея в Деня на Тракия (СНИМКИ)

Административният капацитет в България сe е подобрил с над 4% Това сочат резултатите от национално проучване „Индекс на административния капацитет на държавната администрация” на Стопанска академия

Апелативният съд обяви за решаване дело за пране на пари срещу трима сливенци

Това ли наричате футбол?

Пламен Таушанов, БАЗП: Над 15 000 българи умират годишно заради замърсяването на въздуха

Мария Захарова: САЩ трябва да спрат да тормозят венецуелския народ със санкции

Момчета потрошиха площадка, камери ги записаха

Англия с жалба до УЕФА, заради маймунски звуци

Обезопасяват парка „Борово око” в Търговище По предписание се премахват стари дървета и се засаждат нови видове

Корнелия, която прости на убиеца на съпруга си: Тези, които ме обвиняват, ще поемат ли отговорност за децата ми?

Вдовицата Корнелия Петкова призова тези, които я обвиняват, че е продала паметта на съпруга си, на свой ред да поемат тази отговорност, която бащата на шофьора-убиец е заявил, че ще поеме към децата й.

„Защото всеки може да критикува, всеки може да сипва сол в раната на другия без да се вълнува от това каква емоционална болка и травма ще му нанесе, но никой не се вълнува и не прави реална преценка на нещата – как и какво се случва в моето сърце, в моето съзнание, в сърцата на децата ми”, споделя вдовицата пред БТВ.

Майката на три деца Корнелия Петкова загуби съпруга си Атанас Ламджиев при тежка катастрофа преди дни в Пловдив. Инцидентът беше причинен от 26-годишния Любомир Трайков – син на известен транспортен бос.

След трагедията вдовицата на Атанас се срещна със семейство Трайкови и заяви пред медиите, че прощава на убиеца на мъжа си, който е шофирал след употребата на алкохол и има много минали нарушения на пътя. Бащата на виновния шофьор даде на вдовицата 3000 лв., за да й помогне да посрещне нуждите на трите си деца.

Корнелия обясни пред БТВ, че ще върне парите, заради многобройните спекулации с жеста на милосърдие от страна на бащата.

„Той го направи с чисти намерения, от добро сърце, като жест на дарение, а беше обвинен, че това е даване на подкуп. Респективно се говореше, че аз съм продала паметта на мъжа си. Тъй като не можех да преглътна и двете обиди, решиих, че правилното в момента е да върна тази сума и да сваля абсолютно всякаква отговорност от страна на бащата, която беше поел към моите децата за дългосрочна издръжка, докато те се обучават”.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Драга Корнелия, може да прощаваш колкото искаш, но не го прави публично. Хората не са надарени с такива висши качества, каквито демонстрираш и няма да те разберат. Такива работи като бърсане на сълзи, плачене на рамо и други аз също не мога да разбера. Всяка скръб е дълбоко лична. Аз и моят син също загубихме съпруга и майка преди около 30 години. Във вестниците не са ни писали. Иначе моите съболезнования

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.