Корнелия Нинова: БСП сложи началото на промяната в България

„БСП сложи началото на промяната в България с избора на Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент“. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова по време на Конгреса на БСП и благодари на хората за мъдростта и труда им по време на президентската кампания.

Нинова подчерта, че има една дума, която бележи в най-голяма степен живота ни днес – несправедливост.

„Има и друга дума, която най-често чуваме днес – промяна. Тя започна по волята на народите в света, Европа и България. Те поискаха справедливост и се обявиха против малцината, които притежават 97% от богатството в света. Те разпределят политическа власт и икономическа мощ и гледат безучастно и бездушно на мнозината, които живеят в нищета“, посочи тя.

По нейните думи народите са поискали, когато се вземат решения за техния живот, да бъдат участници, а не потърпевши. „Поискаха техните водачи да им върнат достойнството – национално и човешко, и да не го продават за пари и власт“, категорична е Нинова.

„Вие направихте тази победа възможна, вие и хилядите социалисти, които представлявате тук. Нека покажем уважение и към онези над 2 милиона българи, които ни повярваха и последваха, и да убеждаваме останалите, че ние сме промяната и че заедно можем да я доведем до край. Днес тя е задължителна!“, призова присъстващите председателят на партията.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Бе бсп сложи началото на промяната и 89та… даже плевнелиев с гордост ни разправи как е носел поръчани плакати на митингите на луканов, джуров, лилов и атанасов…

  2. БСП са лъгали и ограбвали българския народ не по-малко от парцала бойко и свинефермата герб. БСП и свинефермата герб са различните страни на една и съща монета.

  3. Хубави словца, но само словца или както се пееше в италиан песен – пароле, пароле, пароле лалалал. Приказки за яслите – Нека политиханка Нинова ни обясни първо какво те са направили за подобряване на живота на българите за последните 27 г. Нека да изложи програмите си за национализиране на ресурсите, топлото, развитие на селското стопанство – плодородна земята пустее, български предприятия, откриване на работни места. Човека дойде и каза 25 млн работни места се връщат в сащ. Заплатите на държавните чиновници се замразяват и започна да действа. Последните 27 г сме свидетели на крадене, лъгане, манипулиране, корумпета, продаване на интересите на България на който даде повечко парета. С една дума убийство на България. Всичките индивиди участвли от 89 г до този момент в унищожаването на България и прогонването на Българите от родните огнища не се допускат до никаква власт. А се съдят. С уважение, Обединени, изгнаници от 26 г. Да допълним – какви са програмите за възвръщане на диаспорци, които искат, в Родината им.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.