Корнелия Нинова: Вчера БСП доказа, че е най-демократичната и модерна европейска лява партия (ВИДЕО)

БСП вчера бе изправена пред огромно предизвикателство. Партията го посрещна с емоция и разум и осъзната отговорност. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след вечерашните избори за председател на партъията, които тя спечели.

"Членовете доказаха, че БСП е най-демократичната модерна европейска лява партия. Доказа се, че е зряла с най-високо организирана и проведена кампания и институционална култура. Сама, без професионална администрация и заплащане, направи показно как се правят избори, без никакви инциденти, без опашки на хора с чували. Високата избирателна активност е безпрецедентна за България. Партията е консолидирана и единна. Всички внушения, че БСП се разцепва и всеки момент ще се раздели, приключиха. Партията доказа, че е в удивителна кондиция.  "Борба с мафията, грижа за хората и промяна на модела на управление - вчера вотът бе за това. Молбата ми към хората, които ме подкрепиха, е да продължат този курс на партията", каза още тя.  

"Сега ни предстои много по-голяма задача - да направим промяната в България необратима. Знам, че можем заедно, и вярвам, че това ще стане съвсем скоро", уточни Нинова.

Според лидера на левицата "всички внушения, че БСП е раздирана от противоречия, приключиха във вчерашния ден".

Коментари

Задължително поле