Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Задържаха трима за трафик на човешки органи в Косово

Отравят реформатора Мидхат паша в тъмницата Русенският валия построил железница и болници, създал модерното земеделско стопанство Образцов чифлик

Тръмп прикани японски бизнес лидери да увеличат инвестициите си в САЩ

Кандидатите за мястото на Тереза Мей вече са петима

Откриха обесен изчезналия мъж от Благоевград

Медицински екип е нападнат в Гоце Делчев при обслужване на адрес

Най-малко 50 души са пострадали при взрив на тайландско пристанище

Трима от ранените при вчерашното нападение в Лион са все още в болница

Момчето Ран пожела да тече боза от паметник-чешма на Людмил Кирков (СНИМКИ)

Корнелия Нинова: Искането на КСБ за оставки на депутати е абсурдно БСП внесе в АПИ ново искане за проверка качеството на пътищата

Искането на Камарата на строителите в България (КСБ) за оставки на депутати е абсурдно. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред медии в парламента. Днес депутати от „БСП за България“ внесоха за втори път искането до Агенция „Пътна инфраструктура“ за независима проверка на магистралите, но този път то беше от името на цялата им парламентарна група.

Миналия петък от строителната камара излязоха с остра позиция, в която поискаха оставките на народните представители от левицата, чиито подписи стояха под първото искане – Елена Йончева, Христо Проданов, Крум Зарков и Георги Свиленски. От КСБ изразиха готовност да предприемат стъпки към граждански протести, ако „до 18 ноември не бъдат взети мерки относно публичното поведение и отправяните обидни към бранша твърдения“.

„Това е драстично нарушаване на закони, на правила и на морални норми. Работата на бизнеса не е да ограничава конституционни права на народни представители да си вършат делата така, както намерят за добре“, коментира Корнелия Нинова. По думите й това поведение е абсурдно за нормална, европейска, правова държава.

„Искаме да се върне нормалността, законността, правовия ред и всеки да прави това, за което е избран или назначен и то да го прави качествено. Не ни пречете ние да си свършим качествено работата“, заяви лидерът на БСП.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

 1. Строители, моля, не пречете на Нинова да ви клевети качествено. Вие не знаете ли, че в БСП никой не подава оставка, а чака да го изритат на пленум. Не знаете ли, че само Нинова казва кой ще влезе във врящия казан и кой ще стане (евро)депутат? Не знаете ли че в БСП Нинова коли и Нинова беси?

 2. И какво иска да каже г-жа Лъжа? Че те от БСП са от друго тесто, а останалите са втора ръка?Всичко което казват е абсурдно. Не могат да стачкуват като тях, и ако стачкуват това е “ драстично нарушаване на законите“? Самозабравила се червена сган!

 3. Строители, само със закани нищо не става.
  Комунистите разбират само от силата на народния
  шамар ,не се мотайте а действайте ,ако сте
  силни. Ако тяхно право е да демагогстват, вашата
  сила е в ясно изразено в борбата със всички
  средства , по пътя на БСПто. Клин, клин избива…

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.