Кортни Кардашиян и Травис Баркър имат син

Кортни Кардашиян и Травис Баркър станаха родители. На 4 ноември 2023 г. порталът People ексклузивно съобщи, че двойката има дете. Полът на бебето не е обявен в официално изявление, но по-рано на бебешкото парти двойката съобщи, че ще има момче.

Неотдавна в интервю Травис разкри какво име е измислил за сина си - Роки 13 (Rocky Thirteen). Кортни не се съгласила веднага с тази идея, но музикантът успял да я убеди. Тогава Баркър сподели, че детето им трябва да се роди всеки момент: “Щяхме да направим благотворителен концерт, но Роки трябва да е тази седмица... Или е Хелоуин, или първата седмица на ноември”.

Травис и Кортни се запознават през 2020 г. Риалити звездата толкова вдъхновява музиканта, че той отново започва да лети със самолети, които избягва дълги 13 години. Травис преживява ужасна самолетна катастрофа през 2008 г. Тогава частният самолет, на който той лети с приятели, се разбива. Всички пътници загиват с изключение на Баркър и DJ AM.

Влюбените Травис и Кортни се женят през 2022 г. Бебето е дългоочаквано за тях. Известно време Кортни не може да забременее. “Случи се, когато нито аз, нито Травис вече дори не мислехме за това. Тогава спрях лечението”, казва звездата пред Vanity Fair. Няколко седмици преди раждането на сина си Кардашиян признава в блога си, че почти го е загубила. Налага се спешно да отиде в болница и да бъде оперирана. За щастие всичко минава добре.

Кортни и Травис вече имат общо шест деца. От бившия си съпруг Скот Дисик риалити звездата има 8-годишния Рейн и 13-годишния Мейсън, както и 11-годишната Пенелопе. Баркър пък е баща на Ландън, 20, Алабама, 17, и Атиана Де Ла Хоя, 24, от бившата си съпруга Шана Моаклер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица