Кортни Кокс разкри неочаквани истории от снимките на "Приятели"

По време на своя нова виртуална поява в шоуто на Елън ДеДженеръс, Кортни Кокс разкри, че  повече подробности за снимките на новия епизод на култовия сериал "Приятели" и издаде, че снимките всъщност са били доста "емоционални" за нея, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Лиса Кудроу, Матю Пери и Мат Лебланк.

"Беше толкова невероятно, толкова емоционално", споделя екранната Моника Гелър. "Това е събиране без сценарий, но бяхме заедно на сцена за първи път от не знам колко време. 15 години? 17 години?"

Кортни разказа още, че танцът във фонтана за откриващите кадри на сериала далеч не е било забавно преживяване... „Някой си помисли, че това просто ще бъде наистина забавно и нека ти кажа какво се случи - не беше забавно да танцуваш във фонтан часове наред...“

Оказва се, че може би голяма част от феновете на сериала години наред са живяли в заблуда, заради широките усмивки и общото положително настроение на актьорския състав на „Приятели“, докато танцуват във фонтана по време на анонса на сериала.

Години след края на ситкома Кортни Кокс разказва, че заснемането на тази сцена всъщност е било доста жалко. Нещо повече, докато се постигне резултатът от тези няколко прекраснии доста забавни секунди, заснемането на сцената е отнело часове,което е довело и до неприятното усещане у актьорите.

"Спомням си, че Матю Пери също не бе въодушевен от идеята да прекараме неопределено време в някакъв фонтан... Буквално бяхме точно като „ Колко време ще се преструваме, че обичаме да танцуваме във вода? М,да. Страхотно е!" - Ммм, не. Всъщност изобщо не беше забавно", каза още екранната Моника.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали