Костадинов отписа всякакви шансове за правителство

Костадинов говорил със “знакови лица” от ППДБ.

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов отписа всякакви шансове за съставяне на правителство с третия мандат малко след като ППДБ окончателно отказаха да изпълнят втория. 

„Всички проспаха една новина – шестима депутати , които са верни на члена и идеолог на т.нар. „Величие“, обявиха, че няма да подкрепят правителство с втори и трети мандат. 125 бяха преди това депутатите, които заявяваха, че няма да участват с правителство с ГЕРБ и ДПС, а сега те вече са 119. Така че няма и математически шанс“, посочи Костадинов. 

Според него разцепилата се формация е изпълнила целта си – или да подкрепи кабинет на ДПС и ГЕРБ, или да не подкрепи алтернативно правителство. 

Костадинов попита още във връзка с темата с пожарите от последните дни - защо американските войници не ни помагат с пожарите? „Преди няколко години военен самолет от Русия дойде, за да ни помага при гасенето на пожарите. Сега къде са американските войници. Сега всеки ден у нас каца по един американски самолет. Имат си и частно американско летище в България“, възмути се той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика