Костадин Костадинов: Даниел Проданов е автор на законопроекта, с който нормалността възтържествува

Костадин Костадинов написа в социалната мрежа, от къде датира познанството му с Даниел Проданов – народен представител от „Възраждане“, който е автор на промените в Закона за предучилищното и училищно образование, с които вече е забранена пропагандата на „нетрадиционна сексуална ориентация“ в българското училище. Ето какво написа Костадинов:  

„Запознах се с Даниел Проданов във връзка с негов текст от 2016 година. Тогава той като млад учител искаше да насочи вниманието на обществеността към това, че американските НПО-та постепенно овладяват българската образователна система. Оттогава насам работим заедно за благото на нашата Родина и за спасяване на умовете на българските деца.

Даниел Проданов е вносител на промените в законопроекта за забрана на ЛГБТ+ пропаганда в образованието, в т.ч. популяризирането и подстрекаването на идеи или възгледи, свързани с нетрадиционната сексуална ориентация или определяне на полова идентичност, различна от биологичната, независимо дали това се прави пряко или косвено.

Законопроектът на "Възраждане" беше приет и нормалността възтържествува.

Гордея се, че познавам Даниел! Гордея се, че заедно извървяхме този труден, но славен път. Спечелихме още една ключова битка, предстои и да спечелим и войната.“, написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика