Кошници с подаръци за всички преподаватели в Община Раковски за Международния ден на учителя

Кметът на Раковски Павел Гуджеров изненада приятно всички преподаватели в общината по случай 5 октомври – Международния ден на учителя, като им изпрати стилни кошници с подаръци и почерпка и поздравителен адрес.

Бившият заместник-министър на околната среда и водите лично занесе армаганите на директорите на три от учебните заведения – детските градини „Щастливо детство” и „Първи юни” и основно училище „Христо Ботев” в Раковски.

Павел Гуджеров поздрави учителите с празника, като им пожела професионални успехи и търпение по трудния път към знанието.

"Българският Учител винаги е бил и ще бъде нашият духовен обединител, онзи животворен извор на светлина и родолюбие, от който черпим мъдрост, знания и сила за изпитанията на динамичното ни време. Необходимостта от училище и учители е била и ще бъде, така както националният ни дух има нужда от вашата подкрепа! На всички Вас, преподавателите от Община Раковски, пренесли през времето любовта към знанието, непреходните духовни ценности на народа ни - почит! Поклон пред Вашия труд!”, се казва в поздравителния адрес до учителите, изпратен от кмета на Раковски.

Учителите от своя страна благодариха на кмета за оказаното внимание и жеста към тях и признаха, че са били приятно изненади за пореден път от Павел Гуджеров и екипа му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование