Коя зодия живее най-деструктивно?

За да направим обосновано сравнение между 12-те знака, проверихме под влиянието на коя планета са родени всички членове на зловещия Клуб 27 - на звездите, издъхнали на 27-годишна възраст. Прегледахме и рождените дати на известни актьори столетници. По този начин стигнахме до заключение по въпроса коя зодия има рисково или самоубийствено поведение и коя трепери над телесното си благополучие.

Тези изводи са за забавление и нямат научна стойност, тъй като са взети предвид съдбите само на известни хора, които са починали на една и съща възраст.

Овен

Номер 5

Противно на всички очаквания, оказва се, че този храбър до безразсъдство зодиакален знак доста добре си пази душичката. Овенът, известен като душманин на неинициативните, любител на силните изживявания и дивак, който живее на два пъти по-висока скорост от околните, всъщност отлично знае кога да рискува. Родените под този Огнен знак сред рок легендите от Клуб 27 са едва петима. Сред тях рапърът Стреч е бил жестоко убит, а телевизионният актьор Джонатан Брандис се обесва.

Телец

Номер 1

За родените под този знак се смята че са материалисти и държат както на вещите си, така и на физическото си благополучие. Оказва се обаче, че това е знакът с най-много представители в Клуб 27 - цели 11, от които четирима самоубийци: лидерът на "Бадфингър" Пийт Хам се обесва, блус музикантът Робърт Джонсън се трови със стрихнин, Малкъм Хейл от "Спенки енд ауър генг" се надишва с въглероден окис. Димитър Воев от „нова генерация“ също загива на 27 г., но вследствие на коварна болест.

Близнаци

Номер 3

Не е особено странно, че Близнаците са сред най-неразумните в зодияка. От членовете на Клуб 27 те представляват 10 процента – цели 7 души. Причини за смъртта най-често са заболявания и инциденти. Има две жертви на катастрофи, едно убийство: на Арлестър "Дайк" Крисчън, фронтмена на "Дайк енд дъ блейзърс", и едно предполагаемо самоубийство - на руския поет и рокмузикант Александър Башлачев, който пада от 9-ия етаж през прозореца на апартамент в Санкт Петербург.

Рак

Номер 7

Едва 4-има Раци са в Клуб 27, при това двама са били болни. Един е загинал в катастрофа и един евентуално се самоубива – Сляпата сова Алън Уилсън, композиторът на "Кенд хийт", който без очила почти нищо не виждал. Представителите на знака често доживяват до преклонна възраст. Пример в това отношение е Глория Стюарт - актрисата от "Титаник". Тя почина през 2010 г. на 100 г. Това е знакът с най-много регистрирани столетници: 8, като като двама са починали на 116 г.

Лъв

Номер 12

Във всички описания представителите на този знак са описани като изключително смели и дръжки хора. Това или не е вярно, или дързостта им знае граници и се подчинява на разума и отличния инстинкт за самосъхранение. Сред близо 70 идентифицирани представители на Клуб 27 има само двама Лъвове. Тромпетистът Ричард Търнър от инди-поп бандата "Френдли" умира от аневризма на аортата, при това, докато плува. Барабанистът на "Еко енд дъ бънимен" Пийт де Фрейтас загива в катастрофа с мотор.

Дева

Номер 10

Единствената конкуренция на Лъва и Везните е Девата. Всичко на всичко три Деви са вписани сред рано издъхналите звезди във фаталния Клуб 27. Китаристът на "Стоун дъ кроус" Лесли Харви е бил убит от токов удар. Рон Маккърнън от "Грейтфул Дед" умира от кръвоизлив в стомаха. Зинън де Фльор от "Каунт Бишъпс" загива вследствие на автомобилна катастрофа. Според статистиките, Девите са от трите зодиакални знака с най-много регистрирани столетници, наравно с Овена и Рака.

Везни

Номер 11

Въпреки, че са с равен брой жертви с Лъва – по две, поставяме Везните на второ място в опазването на собствената кожа, заради начина, по който са загинали представителите им. Британският рокендрол изпълнител Дики Прайд умира в съня си от свръхдоза, адругата Везна - испанската певица Сесилия загива в автомобилна катастрофа. Това донякъде изравнява рисковото поведение на двата зодиакални знака. Везните определено живеят разумен живот, докато Лъвовете знаят да се пазят.

Скорпион

Номер 8

Иранецът Соруш Фарзаманд от "Йелоу догз" е бил убит на 27 г., заедно с още един от членовете на групата си. Убиецът, Али Акбар Рафи, също е музикант от конкурентна банда. Не че казваме нещо за характера на Скорпиона, но Али Акбар от месеци не си говорел със Соруш. Типично по Скорпионски Шон Патрик Маккейб, вокалист на пънк бандата "Инк енд дегър", е намерен мъртъв в един мотел - пиян и задавен в собственото си повръщано като Джими Хендрикс. Иначе общо 4-има Скорпиони са в Клуб 27.

Стрелец

Номер 2

За разлика от благоразумния Телец, представителите на този знак са известни с рисковото си поведение, често граничещо с пълно безумство. Илюстрация на това поведение е смъртта на Джими Хендрикс – пиян и задавен в повърнатото си. Е, лидерът на "Дорс" Джим Морисън, соул певицата Линда Джоунс и травеститът Сахара девънпорт умират от заболявания, но повечето от 9-имата Стрелци в зловещия Клуб 27 са жертва на катастрофи и инциденти. И, което е много показателно - нито един не се е самоубил!

Козирог

Номер 6

С петима представители в зловещия клуб Козирозите се представят като относително уравновесени и не особено страхливи. Проблемът е, че си падат по упойващите вещества. Джанис Джоплин и графити майсторът Жан-Мишел Баскет починаха от свръхдоза. Певицата Бипси Амириан беше намушкана до смърт от маниак. Двама Козирози дават фира в катастрофи. Но когато Козирозите умеят да се пазят, те може да доживеят и до 104, като първата носителка на повече от един оскар Луис Райнър.

Водолей

Номер 9

Само трима са Водолеите в Клуб 27. Барабанистът на Блъдстоун Роджър Лий Дърам пада фатално от коня. Мексиканският певец Валентин Елизалде е убит. Японската барабанистка Ками (Укийо Камимура) получава мозъчен кръвоизлив. Ниският брой на загиналите на 27-годишна възраст подрежда Водолеите сред най-предпазливите знаци в зодияка. Представителите на този знак наистина се грижат за себе си. Пример в това отношение е американския актьор Чарлз Лейн, който доживява до 102-годишна възраст.

Риби

Номер 4

Един от създателите на "Ролингстоунс" Брайън Джоунс се удави на 27 г. - доста нетипично за една Риба. Кърт Кобейн, основателят на "Нирвана", се застреля. Кънтри певецът Крис Остин загина в самолетна катастрофа. Рибите обичат да живеят на ръба. Седмина са представителите на Водния знак в Клуб 27, като петима от тях са жертва на инциденти. Дори е спорно дали Рибите, или Близнаците трябва да претендират за третото място на неразумните, непосредствено след Стрелеца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп