Кравар блудствал с 4 малки момчета

Снимка: Архив

Най-малката жертва била на 4 години

Пореден случай на блудство с деца обяви Окръжната прокуратура в Търговище, която е повдигнала обвинения на 30-годишния Юмер Ю. от поповското село Посабина. Той е блудствал с 4 момчета на възраст от 4 до 11 години, съобщиха от Апелативна прокуратура във Варна.

Обвиняемият работел като кравар в стопанство в село Посабина. Той привиквал децата в кравефермата и им давал да играят на мобилния му телефон. Така успял да извърши действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с децата, уточняват от прокуратурата.

В четвъртък предстои да бъде внесено искане в съда за налагане на мярка задържане под стража на мъжа.

Това е втори случай на блудство с малолетни момчета в Търговище, след като миналата седмица беше арестуван бивш магистрат и настоящ адвокат, обвинен в същото престъпление. Данните за 56-годишния Р.Д са, че блудствал с 3 момчета на възраст 12-13 години. Плащал им от 10 до 30 лв., а деянията са били в периода от септември миналата година до деня преди ареста му.

В началото на седмицата той беше пуснат под домашен арест по здравословни причини.

Преди месеци друг мъж от Търговище получи присъда от 3 години и 4 години затвор за блудства с три деца. Присъдата е по съкратено съдебно следствия и самопризнания, което е довело до намаляването на предвидения минимум.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право