Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Ханде Ерчел ще става леля

Тръмп обяви строги санкции срещу Иран, засягат и върховния лидер аятолах Али Хаменей

Ролс Ройс губи клиенти сред родните милионери Броят на Поршетата в страната нарасна с 10% само за година

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 25 юни 2019

Вдигат пенсиите на 2,13 млн. българи Увеличението ще е с 5,7%, най-високата става 1200 лева

Еленко Божков: Блокът на „ТЕЦ Марица – изток 2“ няма да може да работи на въглища дълго време след пожара

Проф. Христов: Комунизмът в учебниците по история е представен манипулативно

Крадец на жилища, съден 10 пъти, пак отива на съд

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу 30-годишен мъж за извършени кражби на вещи от жилища. Обвинението срещу  Юлиян Г. е за това, че в периода от 09.10.2016 г. до 03.11.2016 г. в гр. Велико Търново, при условията на продължавано престъпление и опасен рецидив, чрез използване на технически средства – шперцове за отключване на секретни патрони, отнел от владението на различни собственици без тяхното съгласие с намерение противозаконно да присвои чужди движими вещи на обща стойност 5707,62 лв.

На 09.10.2016 г. в гр. В.Търново, от апартамент, отнел  два златни  пръстена, оригинален балкански пистолет с богата инкрустация от 18-19 век, 3 бр. реплики на балкански пистолети, оригинална кутийка с капсули, награден сребърен часовник със златна вложка от 1894г., 3 бр. възрожденски сребърни пръстени, личен турски сребърен печат, медна реплика на антична монета и 200 евро, всички вещи на обща стойност 3715,16 лв.

На 03.11.2016 г. в гр. В. Търново, от  апартамент, чрез използване шперцове за отключване, отнел чужди движими вещи – сребърни накити,  ключ за лек автомобил – всички вещи на стойност 1992.46 лева.

Обвиняемият е осъждан десет пъти за различни престъпления, предимно за кражби. Специализирал се в отключване на секретни патрони чрез използване на технически средства. В началото на  октомври 2016 г. отседнал в апартамента на свой познат в града, като не криел, че извършва кражби. Обвиняемият излизал сутрин, като набелязвал жилища, в които може да проникне и се връщал чак вечерта. В апартаментите влизал, като отключил входната врата с помощта на шперцове, а откраднатите вещи продавал .

По искане на прокуратурата Юлиян Г. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.