Без галактически сблъсък между ПСЖ и „Реал“

На 18 септември 2019 да почерпят

Плеймейтката Марешка с шокираща победа в „Игри на волята“

Предадоха се двамата мъже, издирвани за погрома в столичния бар

Локализиран е пожарът край Велинград

„Антична Сердика“ става част от игрите и заниманията на децата

САЩ и Беларус ще възстановят напълно дипломатическите си отношения

Тео Ушев получи нова награда

Европейската агенция по лекарствата проверява препаратите, съдържащи ранитидин

Прокуратурата погва техническия шеф на БНР (обзор) Пламен Костов ще отговаря за престъпление по служба

Москва и Анкара договарят нови „перспективни оръжия“

Министър Ангелкова обсъди развитието на балнео туризма с водещи лекари

Инж. Стоян Братоев: Най-добрият кмет на София е този, който е направил най-много за метрото

Наши Миг-29 в съвместна тренировка с румънци и канадци

Горивата може да поскъпнат с до 10 ст.

Крадци отиват на съд, двама от тях са ученици

По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново извършители на кражби са предадени на съд.

Обвинението срещу Митко Ш. /24 години/ и Страхил П. /ученик в 12 клас, при условията на повторност/, като извършители и подпомогнати от Назив Д. /ученик в 10 клас/ е за това, че на 02 ноември 2016 г. в гр. В. Търново, в съучастие, чрез използване на лек автомобил „Опел Астра“, отнели чужда движима вещ – телевизор „Тошиба” на стойност 366 лв., от владението на собствениците.

Обвинението срещу Назив Д. е затова, че спомогнал да бъде продадена чужда движима вещ – телевизор на стойност 366 лв., за която знаел, че е придобита чрез кражба.

Страхил П. често ходил на гости в жилището на свои приятел, като играели заедно на компютърна игра. При гостуванията си видял телевизора и решил да го открадне. Разбрал, че в началото на ноември приятелят му ще отсъства за няколко дни и решил в този период да извърши кражбата. На 02 ноември се придвижил до жилището и през прозорец влязъл вътре, взел телевизора, но установил, че сам няма да може да го изнесе и напуснал жилището.

Обадил се на Митко Ш. който имал кола и двамата се върнали до къщата и взели телевизора. Първоначално смятали да го продадат в заложна къща, но никой от тях нямал лична карта. Затова се обадили на Назив Д. Той от своя страна позвънил по телефона на познат и му казал, че неговият баща е изпратил от чужбина телевизор, който продава и му предложил да го закупи.

Районна прокуратура – В. Търново е предала на съд Йоан И. за това, че на 30.04.2017 г. от аварирал автомобил „БМВ 530 Д“ на път с. Ресен – с. Самоводене, чрез използване на техническо средство – крик и МПС отнел от владението на собственика чужди движими вещи – 3 бр. гуми марка и 3 бр. алуминиеви джанти модел „БМВ“, 17 цола, всичко на обща стойност 600 лв.
Предстои насрочване на делата за разглеждане от съда.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.