Крадци свиха лека кола, вандали потрошиха друга в Търново

Снимка: Архив

Разследват и палеж на автомобил в областния град

Служители на полицейското управление във В. Търново издирват противозаконно отнет лек автомобил "БМВ". Возилото е било паркирано пред жилищен блок в областния град и в нощта на 22 ноември е било отнето. Същото е обявено за общодържавно издирване. По случая е започнато досъдебно производство.

Полицията разследва и пожар на лек автомобил. Сигнал за случая е получен в събота в 04,16 ч. На мястото са изпратени екипи на пожарната, които са установили, че на ул. «Н. Габровски» гори лек автомобил «Пежо». От пламъците е бил засегнат и намиращ се в близост лек автомобил «Фолксваген Голф». След потушаването на пожара е извършен оглед. Установени са материални щети и по двата автомобила. Причините са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Вчера в 04,20 ч. отново в търновското полицейско управление е получен сигнал за повреждане на лека кола, паркирана пред заведение в областния град. След извършен оглед е установено, че са счупени стоповете на возилото, предно панорамно стъкло и едно от страничните стъкла. По случая е започнато досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле