Жертвите на коронавируса в Италия надхвърлиха 10 000

Северна Корея е изстреляла две балистични ракети

Борис Джонсън с писмо до всяко британско домакинство

Китай съобщи за 45 нови случая на заразата и 5-ма починали

Бебе почина от коронавирус в САЩ, 123 750 са заразените в страната

Седем нови случая на COVID-19 у нас, общо стават 338

Ето какво ще е времето днес

Каква смърт очаква зодиите

На 29 март 2020 да почерпят

Стрелците ги очаква успех, а Раците споделена любов – Дневният хороскоп на Алена

Ще оцелеят само тези, които се адаптират към новостите

60-годишен монах от Света гора е заразен с коронавирус Пътувал наскоро до Великобритания

Седма жертва на COVID-19 у нас Починала е 73-годишната жена, която се лекуваше в болницата в Благоевград

Дъфи спира да говори за изнасилването си Певицата била дрогирана по време на инцидента

Вдигнаха частнично блокадата на Ухан

Кражбите в Сливен намалели с 20 на сто

Кражбите в Сливен и областта са намалели с 20 на сто през март в сравнение с януари, отчетоха от ОД на МВР-Сливен. Спадът в края на март е от 41 престъпления срещу собствеността спрямо регистрираните през първия месец на годината: 69 срещу 110 кражби.

През същия период само в областния град са били регистрирани 22 кражби по-малко. Занижението от ОД на МВР отдават на провежданите специализирани операции за противодействие на битовата престъпност и опазване на обществения ред. При последната подобна операция, в която са участвали двата полицейски участъка, обхващащи територията на 44-те малки населени места в общината и Зоналното жандармерийско управление-Бургас, са проверени 189 лица и 125 автомобила и превозни средства с животинска тяга.

Констатирани са 33 нарушения на пътя и Общинската наредба за обществения ред. Съставени са 15 акта, наложени са 18 глоби с фиш. Посетени са 9 сигнала от телефон 112, три от които са били за висока музика в селата Тополчане и Сотиря и три за семейни скандали в Сотиря, Чокоба и Крушаре.

Оказано е съдействие по сигнал за агресивно лице с психично заболяване. Съдействие на полицията оказват и общинските пъдари, които извършват денонощен обход на повечето от сливенските села, за да бъдат опазени от посегателства земеделските имоти на местното население.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.