Кралица Летисия се върна в обществото

Кралица Летисия отново започна да се облича елегантно след скандала, предизвикан от бившия мъж на сестра ѝ.

Смени прическата, облече се ярко

В края на миналата година в Испания избухна внезапен скандал. Кралица Летисия беше обвинена в нечестност и предателство спрямо съпруга си, крал Филип. Бившият мъж на сестрата на кралицата твърдеше, че той и Летисия са имали връзка от дълго време и тя е приключила много години след сватбата ѝ с Филип.

Кралското семейство не коментира по никакъв начин, но феновете на Летисия забелязаха, че след скандала тя се опита да бъде по-малко забележима: на практика спряха да пишат за нея в медиите и тя започна да се облича умишлено в приглушени цветове. Така според някои кралицата се опита да не привлича излишно внимание върху себе си.

Очевидно Летисия вече е успяла да преживее слуховете. Тя започна по-активно да изпълнява официалните си задължения и дори промени прическата си: вместо обичайните дълги къдрици предпочете боб-каре. Привържениците на испанското кралско семейство са сигурни: тази прическа означава не само началото на нова страница в живота на кралицата, но и символизира възраждането на любовта между Летисия и Филип. В края на краищата именно с тази прическа успешната в миналото журналистка срещна съпруга си.

Дълго след скандала Летисия най-накрая се върна към ярки образи. Кралицата се появи на церемония по връчване на националните награди за научни изследвания заедно със съпруга си в розов костюм от Hugo Boss, състоящ се от двуредно сако и елегантен панталон с колан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица