Крал Джофри се разходи по улиците на Лондон

В интернет активно се обсъжда появата на актьора Джак Глийсън, който изигра един от главните отрицателни герои в „Игра на тронове“ Джофри Баратеон. 32-годишният актьор беше уловен от папараците, докато се разхожда с приятели в Лондон, а снимките му задръстиха социалните мрежи: сега всички обсъждат, че Глийсън изглежда съвсем различно и вече не прилича на арогантния красавец, който беше в сериала.

Крал Джофри Баратеон, който в историята беше жесток и неприятен тийнейджър, разглезен от майка си, е запомнен като най-мразения герой в поредицата: дори садистът Рамзи Болтън (Иван Реон), който се появи в шоуто по-късно, не можеше да се конкурира с него.

Успехът в ролята на Джофри струваше скъпо на Джак. Той беше толкова убедителен в поредицата, че след излъчването на шоуто Глийсън беше преследван и обвиняван за действията на героя му. Заради критиките актьорът реши да не се снима повече. Миналата година обаче участва в снимките на нов проект на режисьора Николас Уиндинг Рефн - адаптация на поредица от детски книги на британската писателка Инид Блайтън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица