„Красико Спорт” спечелиха „ГЕРБ Фен Купа Бургас” 2016

Голямата награда в тазгодишния футболен турнир „ГЕРБ Фен Купа Бургас” 2016 спечели отборът на „Красико Спорт”. Те надиграха тима на „Воденицата” в оспорван финал, завършил с дузпи.

Купата на победителя връчи народният представител от ГЕРБ Иван Вълков. Николай Янев от Клуб на Предприемача и член на НИС на ГЕРБ Предприемачи даде приза за второ място на момчетата от „Воденицата”, които получиха и две от специалните награди в турнира.

За най-добър вратар бе обявен допусналият едва 7 гола Мануел Марков, а голмайстор на турнира стана Стоян Стоянов, също от отбора на „Воденицата”.

%d1%84%d1%83%d1%82%d0%b1%d0%be%d0%bbНаградата на завършилите трети ФК „Славейков” връчи общинският съветник и председател на Комисията по спорта в ОС Бургас Калчо Белов. Четвърти завършиха миналогодишните победители „Words”, а призът за най-полезен играч отиде при техния вратар Явор Жеков.

В еднодневната надпревара с директни елиминации на игрищата в Спортен център „Изгрев“ се включиха 16 отбора от Бургаска област. Сили премериха любители на футбола от Бургас, Карнобат и Средец.

„Играем за удоволствие, най-важен е феърплеят и позитивната мотивация”- заяви зам.-областният управител на Област Бургас Владимир Крумов, играл за отбора на „Кондор Карнобат”.

Част от публиката на турнира бяха кметът на Община Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, народните представители Иван Вълков, Димитър Бойчев и Диана Йорданова. Депутатът Семир Абу Мелих пък се включи в отбора на ГЕРБ.

Събитието се състоя с подкрепата на Клуб на Предприемача към Гражданско сдружение ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт