Красимир Велчев: Село Дивотино ще има нов водопровод

Поемаме ангажимент водопроводът в село Дивотино да бъде подменен. Това заяви водачът на листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ-Перник в 14-МИР Красимир Велчев. Той подчерта, че решение на този проблем ще бъде намерено още в рамките на този мандат на местната власт в Перник.

„Заставаме пред вас с високо вдигната глава, защото постигнахме много за развитието на страната. Ангажиментите, които поехме за развитие на община Перник са в процес на изпълнение и ще бъдат реализирани. Перник ще продължава да се развива“, категоричен бе Велчев. Той сподели, че предстоят трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят политическите опоненти.

Красимир Велчев обясни, че за е необходимо да продължи добрата комуникация между кмета на населеното място, общинската власт и правителството.

„За мен най-голямото престъпление е да дойдеш на власт по нечестен път. Има опасност на изборите да се повтори аферата "Костинброд". Аз обаче вярвам в разума и паметта на българските граждани и съм сигурен, че няма отново да допуснем БСП да се върне на власт“, заяви Велчев.

Втората в листата с кандидати за народни представители Ирена Соколова припомни, че след всяко управление на БСП следва катастрофа за България.

„Спомнете си в какво положение заварихме държавата, когато ГЕРБ дойде на власт през 2009 г. Нямаше нито един асфалтиран път. Вътрешноградската магистрала в Перник беше направена с пари назаем, и до днес общината още я изплаща. Оттогава започнаха големите кредити на община Перник, докато размерът им стигна 35 милиона лева“, подчерта Ирена Соколова. Тя категорично заяви, че направеното от ГЕРБ за пет е повече, отколкото за всичките години на прехода дотогава.

Зам.-кметът на община Перник и кандидат за народен представител Денислав Захариев подчерта, че някои общини в страната напреднаха в своето развитие, именно защото имаха късмета да изберат навремето кметове на ГЕРБ с мандат на партията. Той посочи като добър пример община Благоевград, където вече втори мандат местната власт управлява заедно с правителство на ПП ГЕРБ и към общината бяха насочени много инвестиции.

„Най-важното за нас в следващ управленски мандат е да инвестираме в образованието и да подобрим стандарта на живот на хората, чрез икономически растеж“. Това заяви осмата в листата Румяна Гьорева. Тя подчерта, че ГЕРБ има ясна и последователна политика в сектор „Образование”.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини