КРИБ раздаде най-авторитетните за бизнеса награди

Снимки Благой Кирилов

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) раздаде най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“ на престижната церемония по време на Третия пролетен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Гости на събитието бяха премиерът Бойко Борисов, патрон на бала за трета поредна година, кметът на София Йорданка Фандъкова, 16 министри и депутати, членове на КРИБ, собственици и мениджъри на компании.

При откриване на бала премиерът заяви: „Ако все още бях частен работодател, какъвто бях преди, щях да членувам в КРИБ.“

Голямата награда в категория „Качество“ получи „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Премиерът Бойко Борисов връчи приза на Илия Гърков, вицепрезидент и изпълнителен директор на компанията за България.

В категория „Растеж“ беше отличена „Алкомет“ АД. Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи наградата на Фикрет Индже, собственик и председател на надзорния съвет на „Алкомет“.

В категория „Иновации“ призът връчи Димитър Димитров, изпълнителен директор на „Софарма Трейдинг“ и зам. – председател на КРИБ, а голямата наградата получи Яник Мекушин, изпълнителен директор на „Балкам Груп“ ЕООД“.

Специалната награда на председателя на КРИБ за цялостен принос за развитието на икономиката в България получи Шнайдер Електрик България ЕООД. Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев връчи наградата на Йонуц Фаркаш, управител на Шнайдер Електрик България.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. „Труд“, извинете за въпроса, ама защо бaт’бoko на всичките снимки стои като нacpaн??? Да не би да е напълнил гащите????

  2. колко много престъпници на едно място .. окрадоха за .. 27 .. години .. България .. сега се награждават едни други …

  3. КАНАДСКАТА ФИРМА ГРАБИ ЗЛАТО ЗА 3 МИЛИАРДА НА ГОДИНА А НАШИЯТ ПРЕМИЕР И ДАВА НАГРАДА ЗА КАЧЕСТВО.СИГУРНО Е ЗА КАЧЕСТВЕНО ГРАБАНЕ.

    А ПО ЛОШОТО В СИТУАЦИЯТА Е ЧЕ НАРОДА СПИ. ДЪЛБОК СЪН. КАКТ ОСПИ ТАКА И СИ ГО КЛЕЦАТ.

Отговорете