Криминалната драма „ФБР“ с премиера по NOVA

Колоритният отряд използва интелект и технически умения, за да бъде Ню Йорк сигурно място.

Елитният отряд от агенти разкрива мащабен опит за тероризъм и организирана престъпност

Дик Улф е един от най-уважаваните създатели и продуценти на телевизионни сериали

Създателят на “Закон и ред” и носител на награда “Еми” Дик Улф се завръща с нов зрелищен сериал по NOVA. “ФБР” разкрива живота на елитния отряд от нюйоркския офис на Федералното бюро за разследване и неуморната им работа по разрешаването на мащабни криминални случаи. Зрителите на NOVA могат да проследят опасните приключения на първокласните агенти всяка делнична вечер от 22.00 ч. В епизодите на криминалната драма предстои разкриването на мащабен опит за тероризъм и организирана престъпност. Ще успее ли елитният отряд да овладее положението и да осигури безопасността на нюйоркчани? 

В премиерния сериал “ФБР” колоритният отряд използва всички свои таланти, интелект и технически умения, за да може Ню Йорк и страната да бъдат сигурно място. Специален агент Маги Бел е от семейство на потомствени полицаи и е дълбоко отдадена на хората, с които работи и на тези, които защитава. Неин партньор е специален агент Омар Адом Зидан (накратко О Ей) - възпитаник на “Уест Пойнт”, който е прекарал две години под прикритие за Администрацията за борба с наркотрафика, преди да бъде привлечен да работи за ФБР. Техен ръководител е специален агент Дейна Моужър, която работи под огромно напрежение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има безусловен авторитет. Част от екипа са и специален агент Джубол Валънтайн - нервният център на офиса, чиято способност с лекота да общува го превръща в умел мотиватор. Кристен Шазал е най-ценният ресурс на екипа - брилянтен анализатор, който може да сглоби голямата картина по-бързо от всеки друг.

В ролята на агент Маги Бел влиза Миси Перегрин, пленила публиката с дебюта си в игралното кино като непокорна гимнастичка във филма “Отборен дух”. Специален агент Омар Зидан е изигран от актьора с египетски корени Зийко Заки, който участва в хитовите поредици “Военни престъпления: Лос Анджелис” и “Нощна смяна”. Поредната успешна изява на носителката на “Еми” и “Златен глобус” Сийла Уорд е именно с ролята на ръководител Дейна Моужър във “ФБР”.

Криминалната поредица “ФБР” е дело на Дик Улф - един от най-уважаваните създатели и продуценти на телевизионни сериали. Той е автор на една от най-успешните марки в историята на телевизията - “Закон и ред”. Носител е на “Еми” и “Грами” за работата си като продуцент и има 13 номинации за “Еми”. “ФБР е огромна продукция. Сериалът е по-съвременен, по-динамичен и много въздействащ”, коментира изпълнителният продуцент Питър Джанкауски, който от дълги години работи съвместно с Улф.

Коментари

Задължително поле