Крисия ще запали коледната елха в Сливен

Коледната елха, която е монтирана и украсена на площад „Цар Освободител“, пред сградата на общината в Сливен, ще грейне в 17.00 часа. В тържественото запалване на светлините ще се включат децата на Сливен, със специалното участие на Крисия Тодорова, която заедно с пианистите Хасан и Ибрахим Игнатови изпълни песента „Планетата на децата“ на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „Евровизия“ в Малта.

Тогава Крисия се класира на почетното второ място, записвайки най-доброто постижение на България в историята на конкурса. Водещи на концерта ще бъдат ученици – актьори от театъра при Природо-математическата гимназия „Добри Чинтулов“, с ръководител Веселина Симеонова.

На откритата сцена пред елхата ще танцуват малките балерини от балет „Барби“ при Военния клуб, с ръководител Силвия Терзиева, песни ще пеят децата от детската градина „Мак“, с учител по музика Звезделина Попова, 4 годишната Зорница Костова от детска градина „Божур” ще рецитира стихотворение за Коледа.

Музикална и танцова програма ще изпълнят възпитаниците на детския фолклорен ансамбъл „Българче“ при Основно училище „Христо Ботев“ и Народно читалище „Хаджи Димитър – 1937“, с ръководители Станка Иванова, Иван Добрев и Десислава Стойкова. След концерта ще бъде открит Коледен базар, изграден в източната страна на сградата на община Сливен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България