Кристиано си направи селфи с... Кристиано за Коледа

Коледният дух все още е обзел планетата. И докато в Англия футболистите нямат и миг за почивка, то останалите звезди обиколиха света. Естествено, споделиха моменти с феновете си в социалните мрежи.

Бихте ли познали с кого се е снимал Кристиано Роналдо, новият кавалер на "Златната топка"? Отговорът не бил затруднил мнозина, но не ни дава отговор с кого най-желаният футболист на Земята е прекарал Коледа. Знаем едно - Кристиано си е бил на родния остров Мадейра, където си е направил селфи със своята нова статуя. На най-големите им е позволено да са самовлюбени, нали?

Другият колос на съвременния футбол Лионел Меси отново е доста по-земен. В инстаграм петкратният носител на "Златната топка" си е публикувал снимки от плажа със свои приятели. Няма дамско присъствие. Но и Лео никога не е парадирал толкова с жените на сърцето си. Просто защото от много години е все със своята Антонела.

39_1

Домашния уют и ексцентричното облекло е избрал Неймар. Бразилецът се снима до коледното дърво у дома си, облечен в червено сако, червени къси панталони и червени обувки. Коледа е!

39_4

Третият елемент от звездното трио на "Барселона" Луис Суарес показа на феновете си семейна снимка със съпругата и двете си деца.

39_5

Дани Алвеш, бразилецът от "Ювентус", пък се снима само по бански... и червена шапка. "Тук в Байя, Дядо Коледа изглежда така", твърди бранителят.

39_10

Нападателят на "Лацио" Чиро Имобиле също е по бански и шапка, но с приятелката си. Снимката обаче е от дубайския плаж и пред прочутия хотел "Бурж ал Араб".

39_7

Също в този район почива Тиаго, испанският плеймейкър на "Байерн". Но неговата коледна снимка е особено ексцентрична - целува маймуна. Също в Дубай, също с маймуна пък се снима Марио Гьотце, нападателят на "Борусия" (Дортмунд).

39_8

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят