Кристиан Костов: България не е малка, ние сме победители

Много съм горд, че всички се радват, трябваше ние да спечелим, заслужавахме победа, голям е Салвадор, но ние направихме нещо голямо, каза пред БНТ Кристиан Костов, който стана втори на Евровизия 2017.

На първо място е Португалия – Салвадор Собрал с песента Amar Pelos Dois.

Съжалявам, че не донесох победа на България, не съжалявам за Салвадор. Наистина ние имахме най-доброто изпълнение. Ние не сме малки, България не е малка, ние сме победители.

Кристиан благодари на всички българи по света и у нас за голямата подкрепа.

Никога не сме били на толкова висока позиция в Евровизия, пожелавам да спечели България другата година, надявам се да намерите този, който да донесе победа на България, сподели Крис и каза, че няма да участва повече никога в конкурса.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

    1. Жалко е за такива простаци,като теб.Момчето представяше Булгария и държеше нашето знаме.Какво значение има какъв се чувства?
      Натурализираните негри,латиноси и др.раси защитаващи Западни страни(а и не само западни) да не се чувстват американци,немци,Скандинавии и т.н.

  1. България, България, България…. На Крум по му харесва дует на Азис със Софи Маринова да ни представят.Те какви ли се чувстват?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.