Кроки лудее в съда, обижда свидетели и магистрати

Прочутият обирджия Емил Милев-Крокодила отново се държа хулигански в спецсъда, проявявайки грубо неуважение към магистратите. Той поиска отвод на прокурор Росица Славова. Тя участвала в заговор срещу него, а той бил незаконно в ареста. „Тя (Славова) е спусната от онзи, кънкьора“, арогантно заяви Милев, визирайки вероятно прокурор Светлозар Костов, който се снима с кънките на шампиона Стависки, след като му издейства присъда за катастрофа.

Крокодила е подсъдим за организиране на престъпна група за грабежи, действала между 2004 и 2013 г. със съучастието на Лазарин Лазаров, Едуард Павлов и Мартин Димитров.

„Не ме гледай лошо, Славова“, обърна се Кроки към обвинителката. От затвора бил завел граждански дела срещу наблюдаващия прокурор, съдебния състав и психиатърката, изготвила експертиза за състоянието му.

По негово настояване свидетел, който трябваше да бъде разпитан вчера, бе освободен от заседанието. Бил полицай и щял да наговори останалите свидетели от МВР, призовани да дадат показания по делото. „Това е конспирация, разпитвайте го заедно с другите полицайчета“, надигна глас Емил. Съдът уважи иска му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право