Крушарски пред оттегляне от „Локо“

 

Собственикът на „Локомотив“ (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от българския футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните натежават към раздяла със „смърфовете“. Тази версия броди около „Лаута“ през последните дни, а тежката загуба от „Левски“ с 0:5 допълнително е подсилила съмненията за бъдещето на Крушарски в Пловдив.

Проблемите в „Локо“ се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на „Аспарухов“. Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изключено Христо Колев-Бащата да води отбора в предстоящия домакински двубой с ЦСКА в събота. Именно той проведе първото занимание на тима през новата седмица.

Финансови проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 премии, наемите на апартаментите не са плащани от началото на годината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ