Кръв и черен хумор в новия филм на Макдона

Звездата на Three Billboards Outside Ebbing, Missoury е носителката на „Оскар“ Франсис Макдормънд

Ексцентричният и провокативен режисьор и сценарист на кинематографични бижута като “В Брюж” и “Седемте психопата” Мартин Макдона се завръща с нов филм Three Billboards Outside Ebbing, Missoury. Ето за какво става въпрос: “след като месеци наред няма развитие в разследването на убийството на дъщеря й, Милдред Хейс (носителката на “Оскар” Франсис Макдормънд) използва три билборда в началото на града, за да изпрати съобщение на Уилям Уилъби (номинирания за “Оскар” Уди Харелсън), уважавания шеф на местната полиция. Когато се намесва и неговият заместник Диксън (Сам Рокуел) - незряло мамино момченце със склонност към насилие, битката между Милдред и полицията на Ебинг допълнително се ожесточава.”

Първият трейлър очарова феновете с комбинацията от насилие, черен хумор и мелодрама. А една от най-нецензурните реплики на главната героиния се превърна в хит в интернет: Why don’t you put that on your “Good Morning, Missouri” fucking wakeup broadcast, bitch?

Режисьор и сценарист на филма е Мартин Макдона (”В Брюж”, “Седемте психопата”). В ролите са Франсис Макдормънд, Уди Харелсън, Сам Рокуел, Аби Корниш, Лукас Хеджис, Желко Иванек и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино