МВнР: Няма информация за пострадали българи при експлозията в Лион

13 души са ранени при експлозията в Лион, сред тях и дете

Светлана Иванова от София: Плодолечението е вид изкуство Доктор Емилова е неговата муза, споделя музикантката

Експлозия в Лион, има ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)

Славимир Генчев спечели конкурса „Биньо Иванов”

Шумен награди заслужили ученици, учители и студенти

Камбуров вече е кошмар №1 за „Левски“

Килограмът вече не е същият Тихата научна революция настъпи

Президентът Радев: Истинските дворци на България са нейните училища, университети и академии

Цвета Караянчева в базиликата Сан Клементе: Ние сме горди, че над 300 милиона славяни пишат на кирилица

Ангела Меркел: Германия ще продължи да работи за „подреден“ Брекзит

Повреда в трансформатора е причинила пожара във влака София-Горна Оряховица край Роман

Книги и дронове на празника на просветата

Съдът остави в ареста нападателя, намушкал с нож 16-годишно момче в София

Кулинарен гуру ще готви 10 азиатски блюда

Професионални корейски готвачи ще демонстрират уменията си в приготвянето на традиционни за азиатската държава ястия в първия по рода си фестивал „Дни на Корея“, който ще се проведе на 17 и 18 май в Бургас.
В специално обособена кухня на колела корейският кулинарен гуру Им Хьонг-су (chef. Hyung-soo Yim) ще покажe как се приготвят 10 от най-популярните корейски блюда използвайки разнообразни съставки като месо, ориз, зеленчуци и морски дарове, съчетани с уникални подправки и сосове.

Чапче (잡채), Пибимпап (비빔밥), Нобиани (너비아니) са част от имената с екзотично звучене в менюто. Приготвените порции с ястия ще бъдат предложени за дегустация – с получено талонче срещу дарена символична сума. Едно талонче ще важи за едно ястие. Събраните средства ще бъдат предоставени с благотворителна цел на Дневен център за деца с увреждания „Свети Николай Чудотворец“.

На снимката Шеф Им Хьонг-су (chef. Hyung-soo Yim) е завършил в Корея колеж Yeongdong Colleage за професионални готвачи и институт за корейски кулинарни традиции в Сеул, лектор по традиционно и модерно корейско кулинарно изкуство в Лондон, Великобритания; притежава диплома от световната академия за кулинарни изкуства „Кордон Бльо“ в Лондон, Великобритания.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.