Курникова прибегнала до сурогатна майка

Бившата тенисистка и поп певецът Енрике Иглесиас се радват на близнаци

Рускинята Ана Курникова, сексимволът в световния тенис от близкото минало, и хитовият испански певец Енрике Игресиас станаха родители на близнаци преди седмица. Бебоците се родиха в клиника в Маями и бяха кръстени Люси и Николас.

Новината изненада и най-големите почитатели на звездната двойка. Причината е, че никой не е виждал русокосата красавица бременна в последните 9 месеца. Семейството също не разкрива подробности. Затова усилено, особено в Русия се тиражира версията, че влюбените са ползвали услугите на сурогатна майка. А и появата на близнаци е типична при този метод на износване.

Още повече, че в деня на предполагаемото раждане на децата 36-годишната Ана публикува в социалната мрежа снимка от разходка с моторница край Маями вместо да лежи в клиниката.

Същевременно бившата тенисистка бе ограничила публичните си изяви през последната година. А ако се снимаше, го правеше само в едър план и то до гърдите. Но дали е била бременна или не е все едно. Всеки има право на личен живот и да афишира само това, което смята за нужно. Важното е, че рускинята даде повод отново да се заговори за нея.

Курникова е бивша №8 в световния тенис. Има победи над най-добрите тенисистки на планетата. Финалистка е на престижните турнири в Маями, Хилтън Хед в САЩ, Москва и Шанхай, но не успя да спечели нито една титла.

На двойки обаче с Мартина Хингис впечатляваха не само с красивата си външност, но и с резултатите си. Дуетът два пъти печели „Аустрелиън оупън” от Големия шлем, два пъти е №1 на заключителната надпревара на WTA, а в края на 1999-а Ана дебютира като първа ракета в света.

Успехите на корта й докараха и сериозни рекламодатели, а почитателите й сред мъжката част нарастнаха лавинообразно. Преписваха й се също връзки със звездите от НХЛ Павел Буре и Сергей Фьодоров. Множеството травми обаче накараха Курникова рано да прекрати състезателна кариера. Но заради романа й с 42-годишния Енрике Игресиас тя не слезе от страниците на вестниците. Двойката не веднъж е разделяна от пресата, но вече 16 години е заедно.

И въпреки че Курникова държи личния си живот настрани от светлините на прожекторите, в социалните мрежи е доста активна. Има своя страница в инстаграм, която пише сама и то на два езика – на руски и английски.

С повечето си противнички на корта Ана запази приятелски отношения. А откакто стана майка на близнаци ще има още за какво да си говори с тях. Особено с бившата №1 в световния тенис Линдзи

Дейвънпорт, майка на 4 деца, и със Серена Улямс, която роди първата си дъщеричка през септември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена