Курс за бъдещи родители правят в УМБАЛ „Пловдив“ тази събота

Курс „Първи грижи за новороденото“ за бъдещи и настоящи родители организира УМБАЛ „Пловдив“ (бившата Окръжна болница) в партньорство с фондация „За нашите деца“.

Курсът е напълно безплатен и ще се проведе на 18 февруари (събота) от 10:30 часа в заседателната зала на първия етаж на Университетска болница „Пловдив“  на бул. „България“. Практическата лекция, която ще бъде водена от неонатолога д-р Диана Аргирова, има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото.

По време на обучението майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно бебето си, как да се грижат за неговата кожа и още куп други интересни и важни подробности. Всички бъдещи родители ще получат книжка с полезна информация за майката и бебето от Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За нашите Деца“, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в живота си – появата на дете.

Добре дошли на курса са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство, декларираха от УМБАЛ „Пловдив“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.