Къде грешат в любовта зодиите?

Овен

Отказват се бързо

Ставате още по-луди от нормалното, което вече граничи с патология. Нездравият блясък в очите ви е заразен и може да донесе безбройни беди, особено на клетото същество, което е повярвало че сте сродната му душа. Твърде емоционални сте. А когато нещо не стане на вашата, нямате търпение да изчакате - врътвате се и захвърляте всичко. Очаквате да ви гонят и умоляват, а ако това не стане, се отказвате от играта и зарязвате любимия.

Телец

Гледат външността

Търсите умен, прилично дебел мъж в разцвета на своите сили. Тогава защо се чудите че получавате Карлсон? Освен всеизвестната си склонност към самозаблуда, Телецът има няколко слабости, които не му позволяват да открие веднага любовта: прекалено резервиран е и очаква другият да направи първата крачка, което невинаги може да стане. Трудно си признава грешките.  Една от тях е, че често най-неразумно се увлича по външността.

Близнаци

Много са взискателни

Дали са твърде бъбриви или прекалено непостоянни, дали не са прекалено директни, или просто се влюбват в неправилния човек? Близнаците за пореден път са се разминали с любовта и премислят отново и отново къде са сбъркали. Техните ирационални изисквания към евентуалния партньор и фактът, че до последно не са сигурни дали това е точният човек, пречат на онова тлъсто крилато бандитче Амур да зареди лъка и да си свърши работата.

Рак

Задушават с ласки

В утрото на светла ера, с факела на нова вера с устрем горд и набег смел Ракът е забърсал нова любов. Горещите му ласки неусетно преминават в невидима усмирителна риза. Любимият/любимата се озовава под емоционален домашен арест. Готвят му/й, обгрижват го/й и не му/й позволяват да диша самостоятелно. Ако се намери човек, способен да издържи на цялото това внимание, тогава Ракът трябва да внимава, защото май си е намерил майстора.

Лъв

Не търпят конкуренция

Като привилегирован най-близък до Животно номер едно в саваната, партньорът на Лъва е длъжен: да му се възхищава пред публика, да се грижи за него, да споделя ентусиазирано плановете му и да попива всяка негова дума. На любимия на Лъва е забранено: да блести по-ярко от партньора, да не блести въобще или да е неугледен, да има чувства, различни от сляпото обожание към Царя на животните и да говори, когато не го питат.

Дева

Много са справедливи

Девите непрекъснато обмислят, планират, преценяват, нещо повече – убедени са, че това е единственият правилен начин да се поддържат отношения и изобщо да се живее. Представителите на този знак са напълно справедливи както към себе си, така и към партньора и еднакво безмилостно се борят с грешките и слабостите, проявени от всеки от двамата. “Правилен” е ключова дума в речника на Девите, равносилна на “щастие”, “любов” и “семейство”.

Везни

Вдигат бял флаг и бягат

Рядко се престрашават да се свържат с хора извън социалния и професионалния си кръг. Идеалният партньор за Везната е друга Везна, колега, по възможност човек, с когото са израснали заедно. Така възможностите за разнобой и конфликт се намаляват до минимум. Това е важно, защото при първия по-голям скандал същинският представител на този Въздушен знак вдига бял флаг и бяга - за него караницата е знак, че всичко е приключило.

Скорпион

Ревниви и недоверчиви

Проверки тип Робърт де Ниро в “Запознай се с нашите”, сцени на ревност, прояви на мнителност, потайни изчезвания и непредизвикани с нищо пристъпи на мрачно настроение - истинските Скорпиони са самоунищожителни и в любовта. Когато всичко във връзката потръгне по мед и масло, механизмът за самоунищожение се задейства. Родените под този тъмен и мистичен знак незнайно откъде успяват да изнамерят Проблем с главно “П”.

Стрелец

Темерути и цветарки

Проблемът на Стрелеца е ясен: прословутата му свобода. За него почти всички са прекалено прилепчиви, а перспективата за сериозна връзка и, не дай, Боже, брак, го ужасява. Жените Стрелци изглеждат безчувствени темерути, мъжете – цветарки, които не са в състояние да изпитат дълбоки чувства. И в двата случая това са погрешни впечатления. Предоставете им достатъчно пространство – само така може да се върже един Стрелец.

Козирог

Бягат от интимност

Кръгът на доверието на Козирога се състои от членовете на семейството му – но с големи резерви, понеже си ги знае що за стока са, и от един-двама приятели, с които купонясва и се мотае, но не споделя проблеми или интимни неща. При една връзка това може да се окаже проблем, тъй като любовта предполага близост и споделяне. Резултатът е, че Козирогът прехвърча от цвят на цвят, за да избегне задълбочаване на отношенията.

Водолей

Имат куп проблеми

Ако има някой, който надминава Стрелеца по страх от обвързване, Девата по скептичност и Козирога по нежелание да разкрие душата си, това е той. Водолеят има множество особености, които му пречат в любовта. Но ако срещне интелектуално равностоен партньор с достатъчно самостоятелен и чепат характер, то той\тя е в състояние да остане с този човек до края на живота си и дори, ако съвсем няма друг избор, да сключи с него брак.

Риби

Вярват в третото око

Рибите сляпо разчитат на телепатията и на наличието на трето око в партньора. Те отказват да обсъдят открито в какво се състоят проблемите на връзката им, какви желания имат и защо пак се сърдят днес, след като вчера уж всичко беше наред. Обикновено проблемът е, че на Рибите им се струва, че не ги обичат и уважават достатъчно. И в 90 процента от случаите са прави, тъй като имат навика да се влюбват в неподходящи хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп