Ботьо Ботев: Стоян Зайков едва ли все още е в региона на Костенец

Арх. Здравко Здравков: Бяхме подготвили отказ за презаверяване на разрешителното за „Златен век”

Проф. Огнян Герджиков: Не виждам нищо нередно в срещите на президента с магистрати

Красимир Каракачанов за евроизборите: Няма да се учудя, ако някой е замислил подобен сценарий на този в Костинброд

Германският външен министър Хайко Маас ще се срещне с президента Радев и Екатерина Захариева

Владимир Зеленски встъпва в длъжност като президент на Украйна

Тръмп отмени митата върху стоманата и алуминия от Канада

Камион се запали в движение и изгоря на магистрала „Тракия“

Google преустанови договорите си с Huawei

Жертва и над 60 ранени след автобусна катастрофа в Германия

11-и ден продължава издирването на Стоян Зайков

Десетки мигранти слязоха на брега на остров Лампедуза въпреки забраната на Салвини

Тръмп заплаши Иран с унищожение

Късметът сработва на огледалната дата 10.01 Джакпотите за 3-тия тираж на тотото достигнаха близо 11 000 000 лева

Носят ли скрита символика числата и искат ли да ни кажат нещо еднаквите или огледално разположени цифри? Едва ли има някой, който като дете не си е пожелавал нещо хубаво, когато види 10:10, 10:01, 11:11 или 12:21 на електронния часовник. Това не е никак случайно. Поверието гласи, че желанията, направени пред еднаквите или огледални числа на часовника, се сбъдват. Нумеролозите също са категорични, че има магия в повтарящите се и огледални цифри и те, наистина, носят късмет. Дали тук има намеса на Вселената или на друга сила, можем само да гадаем. Едно нещо е сигурно, тегленето на печелившите числа от 3-тия тираж на СПОРТ ТОТО ще се случи точно на 10.01. А джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“, който оцелява вече 22 поредни тегления, достигна до колосалната сума от 6 850 000 лв. Още в понеделник от Втория тото шанс на играта заваляха крупни печалби – 100 000 лв. спечели късметлия от красивия подбалкански град Сопот.

Голямата печалба от 720 000 лв. в „Тото 2 – 6 от 42“ също не е за изпускане. В същата игра наградният фонд във Втори тото шанс – „Пари плюс“ вече е впечатляващите 65 000 лв., а за тази игра не е нужен дори допълнителен залог. Тази сума е първата по размер в историята на Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 42, досега не е имало такова натрупване.

Ето защо огледалното „десет“ в деня на тиража не е за пренебрегване, твърдят нумеролозите. Според тях, това е божествено число. Цифрата символизира Космоса и неограничените възможности. Числата от датата на тегленето, определено, вещаят космически късмет. Може да проверите силата му като си намислите желание, попълните цифрите на вашия фиш и го пуснете в най-близкия тото пункт или онлайн на www.toto.bg.

Всеки, пуснал своя фиш за играта „Тото 2 – 6 от 49“, има реален шанс да спечели чисто нов автомобил „Форд Мондео“. Името му ще бъде определено чрез жребий, измежду всички участници, в деня на тегленето, което ще се излъчва на живо по БТВ.

Печалби за близо 11 000 000 лева, в числовите игри на тотализатора, очакват своите късметлии на 10.01. Може да помогнете на късмета си и като се включите в някоя от 26-те моментните лотарийни игри на тотото.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.