Кьор кютук пияна шофьорка се блъсна в знак „Стоп”

Снимка: Архив

Пияна като талпа жена се блъсна посред нощ с автомобил в пътен знак в Берковица. Замаяната от алкохола водачка е прибрана в ареста и ще бъде изправена пред съда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в

Монтана.

Пътният екшън се е разиграл един час след полунощ във вторник на улица „Александровска” в града под връх Ком. След дълъг запой 44 годишната Камелия П. подкарала с люта газ „Фиат Темпра” и връхлетяла върху знак „Стоп”, който указва на шофьорите да пропуснат колите, които се движат по пътя с предимство.

На мястото пристигнали служители на полицията, които проверели автоджигитката с дрегер и с изумление установили, че скалата показва 2,07 промила алкохол. На нарушителката е съставен акт и е издаден талон за медицинско изследване. Заради собствената й безопасност и сигурността на другите пияната шофьорка е била задържана за 24 часа в ареста. Срещу нея е образувано бързо производство за престъпление на пътя.

Същата нощ в килия в Монтана е попаднал и 61 годишният Цветан Д. , който подкарал „Ауди 80” с 2,67 промила алкохол. Водачът е отказал да даде кръв за проба и срещу него е образувано незабавно производство в полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България