Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

“Инерком груп” купува бизнеса на ЧЕЗ в България за 320 млн. евро

Ламбо към Нинова: За тези, които говорят зад гърба ти – това е знак, че ти си пред тях

„За тези, които говорят зад гърба ти- това е знак, че ти си пред тях“. С тази мъдрост на Конфуций, заместник-председателят на БСП Стефан Данаилов се обърна към лидера на “левите” Корнелия Нинова на 49-ят конгрес на партията.

Стефан Данаилов припомни, че при избора на Корнелия Нинова за председател на БСП й е казал да внимава с обкръжението. Сега препоръча да продължи да внимава, защото след успехите които е постигнала, ще се увеличи значително обкръжението й, но е важно какво е качеството.

„Ако не застанем зад нея и идеите й, трудно ще постигнем това, за което тя говори“, обърна внимание зам.-председателят на БСП. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти- това е знак, че ти си пред тях“.
Стефан Данаилов призова делегатите на Конгреса да се приберат в своите райони и да споделят с хората идеите на БСП.

_k1b4415

“Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори”. Това заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Той изрази благодарност за решенията- приета е платформата за нова България, такава, каквато я искат хората и я заслужават, и нов устав, с който левицата е доказала, че БСП може да се промени. „Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо“, заяви Данаилов.

Той направи уточнението, че в годините е присъствал на много исторически конгреси, но днес е развенчан митът, че партията не е узряла за сериозни промени.

„Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме“- коментира зам.-председателят на БСП. По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие.

„Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви още той.

„Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори“, заключи Стефан Данаилов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. УПРАВЛЕНИЕ ……УПРАВЛЕНИЕ МИ ДАААААЙ ,! ГЛАДАНА КОКОШКА , ПРОСО СЪНУВА !!!ЗА ПЪРВИ ПЪТ С ТАКАВА ЯРОСТ СЕ ИСКА ВЛАСТ ! ПАРИ ЛРИ СЕ ВИЖДАТ НА ХОРИЗОНТА ИЛИ СТРАХЪТ ЧЕ БСП ОСТАВА ВСТРАНИ ОТ ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ .СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО .

  2. ИМА И ДРУГА УМНА ПРИКАЗКА,МАКАР И НЕ Е КАЗАНА ОТ КОНФУЦИИ , НО СЪЩО ТАКА ПАТИЛ КАТО НЕГО ЧОВЕК .КОЙТО ВЪРВИ НАПРЕД В РЕДИЦА И СЛЕДВОСТАНАЛРИТЕ , ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВЪРВИ СЛЕД ЗАДНИЦИ.И ОЩЕ НЕЩО ОТ РЕПЕРТОАРА НА БСП .ЗА ТЯХ НЯМА ДРУГ ОСВЕН ОПРЕДЕЛЕНИЕТ +ИСТОРИЧЕСКИ Т+ .?МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ВСИЧКО БЪРЗО ОТИВА В ИСТОРИЯТА . НИЩО ЛИЧНО , ПРОСТО КОНСТАТАЦИЯ ОТ НАБЛЮДЕНИЯТА НА МИЛИОНИ ХОРА .СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ХРУШЧОВ И НЕГОВИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА 12 КВ.МЕТРА КВАРТИРНА ПЛОЩ НА ВСЕКИ СЪВЕТСКИ ЧОВЕК ДО 1980 ГОДИНА .? Но акакто казва народа и един циганин на свадба ОТ МНОГО ГЛАВА НЕ БОЛИ ,ОСОБЕНО КОГАТО СЕ ПРОЕКТИРА В БЪДЕЩЕТО ..

    1. Необходимата жилищна площ за един човек беше приоритет и за БКП – 8 м2 и беше достигната – доказателството са около 90% от българите имаме жилищна собственост в България . Заслужаваш благодарности за участието ти във форума – много активен си , пишеш неграмотно , ръсиш глупости – точно за това заслужаваш благодарности , работиш за БСП . Хайде , със здраве .

  3. POZDRAVLENIYA ZA PRIETATA MANDATNOST NA DEPUTATIE I PREDSEDATELYAT NA PARTIYATA..TOVA, E,JELANATA ”PROMYANA”,KOYATO E ISTORICHESKA.!!!!

  4. Мъжко момиче е Нинова. Харесах я още на времето, като каза в парламента на Бойко Борисов: – Да излезем навън да се оправим като мъже ! Сега на изборите ще покажат кой кой е.

Отговорете