„Лаута“ струва колкото „Олд Трафорд“

Сезонна карта за мачовете на „Локо“ (Пд) струва почти колкото и тази за двубоите на „Манчестър Юнайтед“. Дали гледаш цял сезон Мартин Камбуров или Пол Погба, най-скъпият играч в историята на футбола, няма разлика, защото плащаш... 2000 лева. Толкова струва най-скъпата сезонна карта у нас. Тя е за ВИП ложата на „Лаута“. За две хиляди лева се продава и място на „Българска армия“, като заплатилите го получават и бонус - разговор с играчите след мач в специална зона.

За сравнение почти толкова струва и място за всички домакински срещи на „Юнайтед“. Точно равностойността на 2160 лева в паунди плащат феновете за най-ценното сезонно място на „червените дяволи“. То се намира точно зад местата на резервите на централната трибуна. Седалка над тунела за всички домакински мачове от настоящата кампания 2016/2017 на „Олд Трафорд“ се продава срещу 1510 лева.

Най-скъпата сезонна карта в Европа е тази на ПСЖ - 5800 лв. (2965 в евро). В Англия феновете на „Арсенал“ и „Тотнъм“ бъркат най-дълбоко в джобовете, за да си гарантират място на стадиона. Най-ценното място на „Емиратс“ е 4570 лева, а на „Уайт Харт Лейн“ - 4300.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ