"Левски" би "Етър", отменен гол на гостите ядоса Балъков

"Левски" постигна трудна победа с 2:1 над "Етър" в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Станислав Костов и Серджиу Буш бяха точни за домакините, заличавайки аванса на "болярите" и гола на Велко Батрович. Двубоят обаче можеше да има и друг изход, ако в самия край на срещата главния съдия Никола Попов не бе отменил попадение на "виолетовите". А дори и многото повторения не установиха какво е нарушението на Иван Петков.

Старши треньорът на "сините" Славиша Стоянович направи редица промени в стартовия състав в сравнение със злополучния мач със "Септември" (2:2) през седмицата. На втарата застана Мартин Полачек, заменил контузения Божидар Митрев. В центъра на отбраната си партнираха Хали Тиам и Нуно Рейш, а дебют в титулярния състав направи и Илия Юруков. След титулярите се появи и Серджиу Буш.

Резултатът бе открит още в 8-ата минута. След колективна грешка на Милош Цветкович и Мартин Полачек от ситуацията се възползва Батрович, останал на чиста позиция. Последваха подем в играта на столичани, които изравниха още в 19-ата чрез Станислав Костов. В началото на второто полувреме Буш донесе обрата за "Левски", след като бе изведен очи в очи със страха Христо Иванов, а след като го преодоля прати топката в опразнената врата.

Отмененият в края на мача гол за гостите обаче ядоса треньора на тима Красимир Балъков: "В съблекалнята видях повторение, нямаше никакво нарушение. В Разград не ни дадоха дузпа, а срещу "Левски" не ни зачетоха редовен гол. Ще си изкарам този сезон докрай, сигурно ще изкарам и другия, но след това ще помисля дали да не се прибера там, където нещата са по-чисти и ясни. Собствениците трябва да се замислят какво правят. Преди да ме хване параноята, ще си замина от България. Въобще не ме интересува какви зависимости има. Уважавам много "Левски". Сигурно нямат вина за това, което се случи, но все пак… Засега в България ме задържа отношението към мен в "Етър" и футболистите. Нямам оферта от друг български клуб."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ