"Левски" в Словакия с двама от клубните шефове

"Левски" вече е в Словакия, където в четвъртък ще се изправи срещу "Ружомберок" в двубой от първия предварителен кръг на Лига Европа. Точно 70 минути продължи полетът на "сините" от София до Попрад, където студено и мрачно време посрещна българския представител.

Футболистите на Петър Хубчев пътуваха със специално за целта брандиран самолет на "Бългериън еър Чартър" с буквата "Л", каквато ще има от новия сезон и на екипите. Седалките на аероплана също бяха с логото на клуба. В самолета, заедно с тима, се качиха изпълнителният директор Павел Колев, както и спортният директор Ивайло Петков.

В Попрад пък чакаше автобусът на "сините", за да отведе отбора в оставащите 77 км до Ружемберок. Аут за дебюта на Хубчев начело на 26-кратните шампиони са трайно контузеният Холмар Ейолфсон, Николай Михайлов, Дени Алар. Наказан е Станислав Костов, а Атанас Кабов отпадна от групата, наброяваща 19 футболисти.

Тази вечер от 19.30 часа българско време "Левски" ще направи официална тренировка на стадион "Ружомберок", който е със скромния капацитет от 5000 души.

Коментари

Задължително поле