"Левски" има нов треньор

Славиша Стоянович е новият старши треньорът на "Левски". Словенецът проведе заключителна среща с ръководството на клуба тази сутрин, на която бяха изчистени и последните детайли около договора между двете страни. Той ще бъде за 1+1 година, разкриха колегите от Sportal. Именно Стоянович бе основният фаворит за овакантения пост след раздялата с Делио Роси, която все още обаче не е официализирана.

Стоянович, водил за последно "Рига", пристигна в София в събота и веднага се запозна с базата на клуба. След това той седна на преговори със собственика Спас Русев, а финалните разговори бяха в неделя. На тях присъства и изпълнителният директор Красимир Иванов.

Очаква се Стоянович да бъде обявен официално като нов треньор на "Левски" през новата седмица. Преди това обаче ръководството трябва да се раздели и с Делио Роси. Италианецът не води тима срещу "Ботев" (Пловдив), а на скамейката бяха Тодор Симов и Георги Тодоров.

 В своята кариера, словенският специалист е ставал 3 пъти шампион - два с "Домжале" и веднъж с "Цървена звезда". Водил е още националния отбор на Словения, "Целие", "Лиерс", "Чанчун Ятай", "Слован" и "Ливар".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ