"Левски" организира поход до стадиона

Ръководството на "Левски" и фенклубът на клуба организираха поход до националния стадион в събота за мача с ЦСКА. Мотото на шествието е "Левски, ти си всичко за нас" и ще стартира от булевард "Тодор Александров". Поканени са всички "сини" фенове. Шествието ще спре на паметника на Васил Левски, където ще бъдат поднесени цветя.

"Обръщаме се към всички левскари, към всички обществени прослойки, към малки и големи, към всяко "синьо" сърце! Елате да застанем рамо до рамо в името не любимия клуб - пише в призива. - Това ще е поход в името на "Левски". Това няма да е ултрас шествие. Не се поддавайте на провокации. Ще застанем един до друг без различия и социален статус. Ще ни обединява любовта към "Левски"."

Георги Кабаков, най-добрият съдия у нас, който често вече свири и в Шампионската лига, ще ръководи големия мач. Ще му помагат Мартин Маргаритов и Диян Христов. Наскоро Кабаков беше на голям международен семинар в Лисабон и има сериозен шанс да свири на Мондиал 2022. А пловдивският дуел между "Ботев" и "Локомотив" е поверен на Никола Попов.

Коментари

Задължително поле